Mag. Ursula Trübswasser PhD
- Senior Researcher Institute of Health Sciences
- Department of Health Sciences
Departments
- Health Sciences
Publications
Gollowitzer, H., Kutrovátz, J. M., & Trübswasser, U. (2025). Effektive diätetische Strategien, um den Ernährungsstatus und Ernährungsgewohnheiten von Menschen mit Migrationshintergrund zu verbessern. Abstractband: 18. Forschungsforum der österreichischen Fachhochschulen : 7. - 8. Mai 2025, 409–410. https://doi.org/10.34895/hcw.0027
Chmelar, S., Trübswasser, U., Aubram, T., Leitner, G., Neubauer, O., Wagner, K.-H., Wondrasch, B., & Höld, E. (2025, March 13). Challenges and opportunities to consume a plant-based diet in patients with knee osteoarthritis – a qualitative study. 62. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Kassel.
Trübswasser, U., Rathmanner, T., & Wondrasch, B. (2023, November 16). How is the promotion of sustainable diets addressed in Austrian policy documents? [Poster presentation]. 14th European Nutrition Conference FENS 2023, Belgrade, Serbia.